Post by sunsuludewdpost on Mar 13, 2022 6:36:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρισμα πολλών πολύτιμων λίθων ▞▞▞
▞▞▞ Cat Bird 2022 version ▞▞▞
Ακούστε, μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι και σκόπευα να του δώσω 5 αστέρια σε όλο τον κόσμο, αλλά στα μισά του δεύτερου κόσμου αυτό το παιχνίδι άρχισε να καθυστερεί σαν ΤΡΕΛΟ και το έκανε σχεδόν εντελώς άπαιχτο, ειδικά κατά τη διάρκεια των σεκάνς όπου το catbird έπρεπε να συνεχίσει να κινείται για να μην πεθάνει. Δεν νομίζω ότι φταίει το τηλέφωνό μου, αλλά ποιος ξέρει. Επίσης το κέρδισα σε δύο ώρες.
Cat Bird ผจญภัย naa
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι το 2017 ή το 2018, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι στο μέγιστο, θα το συνιστούσα σε εκείνους τους παίκτες που αναζητούν μια καλή πρόκληση, είναι μαγευτικό και πάνω από όλα απλά καλοφτιαγμένο, μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, όπως και εσείς.
bem, meu jogo abre, porém n inicia nem executa nem um comando, só fica a tela inicial se movendinho como um gif só q com música
Ναι ωραία και πράγματα... Θα ξανακάνω λήψη αν διορθώσετε αυτά τα κουμπιά...
Τα χειριστήρια είναι χάλια
Πίνακας σε καμβά CAT BIRD PAINTING 5999 ⋆ MeAndHome.gr
Aery is a peaceful exploration game from the perspective of a little bird who decided ... EpiXR Games • Δράση και περιπέτεια • Οικογένεια και παιδιά • Άλλα
Super Phantom Cat 2 στο App Store
Bird teasing cat - YouTube
Δεν πέρασα από το 4ο στάδιο. Τα πλήκτρα δεν καταγράφουν τις εισόδους μου. Γιατί μυρίζουν κι αυτά. Θα μπορούσε να είναι ένα παιχνίδι gud αν δεν ήταν αυτό το θέμα
αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ διασκεδαστικό και χαριτωμένο στην αρχή. αλλά όσο προχωράτε, τα επίπεδα γίνονται ενοχλητικά σκληρά. Καταλαβαίνω ότι θέλω να προκαλέσω τον παίκτη, αλλά αυτό είναι ξεκάθαρα ενοχλητικό και διασκεδαστικό να παίζεις. Το να πεθάνεις 60 φορές σε ένα επίπεδο είναι πολύ απογοητευτικό και κάνει το παιχνίδι τόσο λιγότερο διασκεδαστικό.
Henry George Liddell, Robert Scott, A Greek-English Lexicon
Φανταστικό παιχνίδι! Θα έδινα ένα 5 αστέρι, αλλά προσπάθησα να παίξω και η διεπαφή χρήστη ήταν υπερβολική σάρωση (κάποια οθόνη εκτός ορίου) κατέστησε τεχνικά το παιχνίδι "μη αναπαραγωγή" παρακαλώ διορθώστε!
1. Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση όταν κάνετε κλικ και πηδάτε 2. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το παιχνίδι δεν είναι premium.
Πραγματικά διασκεδαστικό και απλό παιχνίδι, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ να έχετε μια διαφήμιση 20 δευτερολέπτων χωρίς παράβλεψη κάθε 10 θανάτους σε ένα παιχνίδι όπου πεθαίνεις πολύ. Ρίχνει τον ρυθμό σας σε μεγάλο βαθμό και κάνει ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι πραγματικά απογοητευτικό. Δώστε μας μια διαφήμιση αφού εκκαθαρίσουμε μια ενότητα, αν χρειάζεται, αλλά αν είναι δύσκολο επίπεδο, όχι μόνο θα δείτε 5 έως 10 διαφημίσεις πριν εκκαθαρίσετε ένα στάδιο, αλλά στην πραγματικότητα κάνει την εκκαθάριση ενός σταδίου πιο δύσκολη και πιο απογοητευτική. Όταν λαμβάνω μια διαφήμιση πριν εκκαθαρίσω ένα επίπεδο, θέλω να απενεργοποιήσω το παιχνίδι.
Το παιχνίδι έχει βελτιστοποιηθεί ελάχιστα για το τηλέφωνό μου, καθώς η μισή οθόνη είναι μαυρισμένη, θεωρώντας ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να παίξει
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι στην αρχή. Μακάρι να μπορούσα να του δώσω πέντε αστέρια, αλλά κάθε φορά που εμφανίζεται ένα πρόσθετο, το παιχνίδι κολλάει.
Λοιπόν, αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι! Είναι δύσκολο όμως, οπότε αν θέλετε ένα εύκολο παιχνίδι, δεν θα ήταν αυτό. Η μουσική είναι πραγματικά καλή. Έχω ένα μικρό αρνητικό (δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα.) ότι χρειάζομαι σύνδεση για να φορτώσω το παιχνίδι.
Τίποτα δεν λειτουργεί, δεν μπορώ να πατήσω τίποτα και δεν μπορώ να ξεκινήσω το παιχνίδι. Διορθώστε το και μετά ίσως δώσω 5 αστέρια (Samsung A40)
Γενικά είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά νιώθω ότι το να βρεις μερικά από τα συλλεκτικά αντικείμενα είναι λίγο δύσκολο, σαν ένα γελοία μυστικό μέρος ενός τοίχου, αλλά άλλα είναι έξυπνα, σαν να πηδάς σε ένα κουτί για να φτάσεις σε μια πλατφόρμα εκτός οθόνης.
Πανεμορφη. Αυτό το παιχνίδι είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι για κινητά και θα είναι πάντα. αυτό το παιχνίδι είναι τόσο εκπληκτικό. Όχι μόνο είναι καταπληκτικό, αλλά είναι και αξιολάτρευτο. Εξαιρετική σχεδίαση, υπέροχα γραφικά, εξαιρετικά και απλά χειριστήρια και δροσερές, εύκολες μάχες με το αφεντικό. Αυτό αξίζει 5 αστέρια.
Αναβαθμίστε ένα στοιχείο ελέγχου
Ουάου, ένα συγκλονιστικά καλό παιχνίδι, είμαι συνήθως πολύ δύσπιστος με τα παιχνίδια τηλεφώνου, αλλά αυτό είναι πολύ καλό. Σε μια εποχή όπου κυριαρχούν τα παιχνίδια που αφορούν μικροσυναλλαγές και εκθετικά αργό παιχνίδι, αυτό είναι μια αναζωογονητική όαση. Πλεονεκτήματα: + εκπληκτικά γραφικά pixle + εύκολα χειριστήρια που λειτουργούν καλά + διασκεδαστική πλατφόρμα πλατφόρμας που είναι προκλητική αλλά όχι απογοητευτική + συνεχώς μεταβαλλόμενα στοιχεία παιχνιδιού που το διασκεδάζουν και εξελίσσονται + υπέροχο ρετρό ηχητικό κομμάτι Μειονεκτήματα: - οι διαφημίσεις είναι λίγο επεμβατικές, αλλά η κατάργηση διαφημίσεων είναι φτηνός
Ένα απλό platformer χωρίς μυστικά και σχετικά εύκολα αφεντικά. Υπάρχει ποικιλία κινδύνων και η μηχανική είναι απλή.
Είναι διασκεδαστικό, αλλά ο λόγος για ένα 3 αστέρι είναι επειδή είμαι στο φορητό υπολογιστή μου προσπαθώ να αρχίσω να παίζω, αγγίζω το enter για να ξεκινήσει και μετά προσπαθεί να πατήσει το enter για να ξεκινήσει ένα επίπεδο, αλλά δεν κάνει τίποτα. Προσπαθώ ξανά, τίποτα και προσπαθώ ξανά, τίποτα δεν μπορείτε παρακαλώ κάντε το έτσι, όταν πατάω το enter για να ξεκινήσει ένα επίπεδο, κάτι κάνει αλλά διαφορετικά θα το συνιστούσα ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.
Δεν είναι κακό παιχνίδι, αλλά το γεγονός ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ολόκληρη την οθόνη μου με έκανε να πεθάνω σε πολλά σημεία λόγω αστοχιών.
Αρούν
απόλυτο παιχνίδι οργής αλλά και εξαιρετικά διασκεδαστικό και διαισθητικό, λατρεύετε τη σχεδίαση, τη μουσική και τη συνολική ρετρό ατμόσφαιρα. Δεν μπορώ να βαθμολογήσω με 5 αστέρια γιατί ο εγκέφαλός μου μισεί αυτό το παιχνίδι.
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα mobile platformers εκεί έξω. Εύχρηστα χειριστήρια, ένας μοναδικός μηχανικός παιχνιδιού ολίσθησης, μια μικρή ιστορία με εικόνες και βίντεο (χωρίς λόγια), όμορφα γραφικά και όλα δωρεάν!
Cell Expansion Wars Стратегически bvjc
Σκληρός
όχι και τόσο καλό
Δεν βρίσκω πολλά παιχνίδια για κινητά που μου αρέσουν, αλλά αυτό είναι καλό. Τα χειριστήρια αισθάνονται αξιοπρεπή, πιθανώς όσο καλύτερα μπορούν να είναι για να είμαι στο τηλέφωνο, η καμπύλη πρόκλησης και δυσκολίας είναι κατάλληλη για μένα, το στυλ τέχνης είναι μοναδικό και ενώ υπάρχουν διαφημίσεις δεν είναι αρκετά διάχυτες για να με ενοχλήσουν απεγκατάσταση όπως τα περισσότερα παιχνίδια. Θα το συνιστούσα σε όποιον του αρέσουν τα platformers.
κάθε φορά που εμφανίζεται μια διαφήμιση, κολλάει το Spotify μου και πρέπει να αφήσω το cat bird, να επανεκκινήσω το Spotify και μετά να ξεκινήσω από την αρχή το παιχνίδι. μπουοοοοοοοοοοο
Cat Bird Phiêu lưu icsv
Είναι χαριτωμένο και τα πάντα, αλλά αρχίζει να μετατρέπεται σε παιχνίδι οργής γιατί δεν μπορώ να ξεπεράσω το επίπεδο 4 γιατί τα χειριστήρια συνεχίζουν να μπλέκουν...
Cat Bird Авантуристичке uvb
Δεν είναι κατάλληλο για κινητά, διαφημίσεις, φθηνούς θανάτους και χειριστήρια αφής σκοτώνει αυτό το παιχνίδι 10/10
διασκεδαστικό, αλλά όχι clous save παιχνίδι
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά από την εμπειρία μου είναι αρκετά καθυστερημένο, όταν παίζετε θα παγώσει για μερικά δευτερόλεπτα, κάτι που είναι πολύ ενοχλητικό. Επίσης, άνοιξα την εφαρμογή σήμερα και όλη η πρόοδός μου έχει χαθεί. Θα εκτιμούσαμε κάποια βοήθεια!
Bobo Bird BB-W101B · 0.0 · 39,00 € στο Tapandabamboo. Προσθήκη στη Σύγκριση. CAT Wave Yellow Rubber Strap - ... 59,00 € στο Ηώς. Προσθήκη στη Σύγκριση
Εξαιρετικό παιχνίδι, θα ήθελα περισσότερα επίπεδα στο μέλλον
σφάλμα κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού όπου δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά για το τηλέφωνό μου το κουμπί ήταν περίεργο για να πηδήξω εκτός από αυτό το ωραίο παιχνίδι
Δεν μπορώ να περάσω την κύρια οθόνη
Βασικά, στο επίπεδο 6 ή 7 όταν προσπάθησα να το παίξω, υπήρχε μια διαφήμιση και όταν τελείωσε η διαφήμιση, με έστειλε στην αρχική μου οθόνη, παρακαλώ να το διορθώσω. Εκτός από αυτό το υπέροχο παιχνίδι
Καλώς. Καλό παιχνίδι. Αλλά το 4ο επίπεδο είναι κυριολεκτικά αδύνατο, όσο σκληρά κι αν προσπαθείς για να το ολοκληρώσεις. Καθώς σπρώχνω το κουτί μέσα στο υγρό και είναι μέσα σε αυτό, δεν μπορώ ΠΟΤΕ να πηδήξω και να γλιστρήσω σε αυτή τη φόρμα. Θέλω να πω, είναι κυριολεκτικά αδύνατο. Φτιάξτο.
αυτό το παιχνίδι είναι φανταστικό!! τα χειριστήρια λειτουργούν ομαλά, όχι τόσο πολλές διαφημίσεις, η τέχνη των pixel είναι όμορφη. μπορείτε να πείτε ότι οι άνθρωποι που έκαναν αυτό το παιχνίδι προσπάθησαν να φτιάξουν αυτό το παιχνίδι.
Tsitsos the cat - Καλημερα.. και ό,τι που σκεφτομουν να...
Ένα όμορφο παιχνίδι πλατφόρμας με γραφικά a la Cave Story.
Four Flies On Grey Velvet - Τέσσερις Μύγες Σε Γκρι Βελούδο ...
Pet Shop Kortzis - Εξοικονόμηση χρημάτων με Cashback
Ήλπιζα να βρω ένα παιχνίδι που μου αρέσει, αλλά αντίθετα έχω ένα παιχνίδι που δεν μπορώ να πατήσω το play στην οθόνη τίτλου