Post by sunsuludewdpost on Mar 13, 2022 6:39:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Worms 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Worms 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok glitch állóképesség ▞▞▞
▞▞▞ Worms 3 2022 version ▞▞▞
Worms 3 Spillehall sab
A játék beszerzése most
My Virtual Boyfriend Hygge pezw
borzalmas megvalósítás. hatalmas ikonok eltakarják a kilátást. a zoom szörnyű. a kezelőszervek hibásak. nincs utánlövés manőverezés. visszatérítést kap, és esetleg ellenőrizze az árát a worms 2 számítógépes verzióján.
Remek grafikonok, szép többjátékos, de vannak hibák a szerverszinkronizálásban, és a szerverprobléma miatt még soha nem fejeztem be rangsorolt meccset... Élvezetes kampányolás!
Nagyon szeretem a játékot, de nem tudok bejelentkezni a profilomba, kérem, valaki fikázza ezt a problémát.
Semmi mást nem tudunk kínálni, kivéve ugyanazokat a régi (audió/vezérlő) hibákat, amelyek mindig is voltak, és egy „kártyás” egyszer használatos jutalomrendszert, amely csak bonyolítja a játékot. Akkumulátorférgeket ad – éheseket! Ellenkező esetben továbbra is Worms - kiválóan játszható... kivéve a számos játéktörő hibát. Nincs több – eltávolítva.
Szeretnék megfelelő értékelést adni ennek, de letöltöttem, és nem is nyílik meg. Csak egy fekete képernyőt kapok, és semmit....
A játék nagyszerű, de most több mint egy órát töltöttem egy "Body Count" játékkal, és valamivel több mint 1300 pontot szereztem.Azt írták, hogy ezért 100 érmét kaptam. Ekkor azonban azt mondta nekem, hogy a felhőben van egy újabb mentés a játékomból, és megkérdezte, hogy szeretném-e felülírni a helyi fájljaimat a felhőből származó „TÖBBLET” fájlokkal. rákattintottam az igenre. Most nincs rekord a magas pontszámomról, és nincs meg a 100 érmém. Mit? Hogy "újabb" ez a mentés? Hol van a 100 érmém?! Most komolyan ki vagyok pipálva...
Frissítésre szorul0
Nem működik, folyamatosan azt mondja: "A licencszerver probléma nem tudja ellenőrizni a licenc állapotát - próbálja újra később"
Sok-sok móka! A legjobb Android Worms játékok. Az online multiplayer nagyszerűen működik, és a vezérlők is sokkal jobbak, mint a Worms 2.
Ez a játék könnyen 5 csillagot kapott volna, mivel ez egy megfelelő féregjáték, és jól működik mobilon. Úgy tűnik azonban, hogy csak 2 játékos játszható, ami elveszi a szórakozás legnagyobb részét, ami a 4 baráttal való játék volt.
Ez a játék nem éri meg a vásárláshoz szükséges összeget. Annyi funkciója van, hogy kár lenne, ha nem működnének, és milyen kár, hogy valójában nem. A játék nem volt elég érdekes a folytatáshoz, nem éri meg a pénzt, a legtöbb ingyenes játék jobb.
Rendben van, bárcsak hosszabb lenne a kampány
Majdnem lemaradtam erről, mert a legutóbbi vélemények nem voltak olyan jók, de ez tökéletesen működik a Samsung Note 9-emen. Az eredeti Amiga kiadás óta imádom a Worms-ot, de manapság nem jut időm játékokra, csak az aszinkronra. mód ideális. Az elmúlt héten párhuzamosan két meccset játszottam, az egyiket véletlenszerű ellenféllel, a másikat pedig a családom valamelyik tagjával (aki Samsung S10-en játszik) barátságos meccsként. Kiváló.
Helyben játszani jó, de a webes játék nem. Jó lenne, ha lehetőséged lenne valós időben játszani egy játékot, ahelyett, hogy várnának hosszú évekig, amíg a másik játékos befejezi a lépését. Ezenkívül nem tudom, hogyan lehet megszabadulni azoktól a játékoktól, amelyekben a másik játékos egyértelműen feladta.
Az online játék fájdalmas, nem szinkronizál valós időben, várnod kell 5 percet a körödre.
NE VÁSÁROLJUK EZT A JÁTÉKOT! Néhány éve szerettem ezt a játékot, már nem ugyanaz, és egyre rosszabb lett. A játékmenet, a grafika, a betöltési idő az ellenfelek keresése és maga a játék örökké tart. Nem éri meg
Amikor először megvettem, nagyszerű volt, mint a ps állomáson. Aztán tavaly decemberben csináltak egy frissítést és egyáltalán nem fog játszani. Tájékoztattam őket a telefonom modelljéről stb., és várom a frissítést. Nagyszerű játék.
Egyszerre csak 2 játékot tudok létrehozni online, és ha egy játékos nem válaszol, nem tudom bezárni a játékot, hogy újat csináljak. Biztos vagyok benne, hogy sokan leírták már ide az ezzel kapcsolatos bosszúságukat. Miért nem tesznek ellene valamit a játékfejlesztők? Szerk.: szóval 10 játékot indítok különböző emberekkel. 1 fordulat után nem érkezik válasz, és napokig tartó várakozás kezdődik. Miért nem lehet élőben játszani valakivel, és ha elhagyja, az nyer? Még egy megjegyzés: az értesítések elmaradnak
igazán szórakoztató játék. 10/10-et adok rá
Nagyon jó volt, amíg többször össze nem omlott az első küldetés során a csatornában.
Most kaptam egy 4-es megjegyzést, és újra letöltöttem. .. a 4-es jegyzeten a vezérlők nem működnek megfelelően nem reagál a balra kanyarodásra csak jobbra fordul a vezérlő nem működik
Túl gyakran lefagy. D pad vezérlők szívnak. Próbálom használni a kötelet, a kezelőszervek miatt szinte haszontalan. Ez a játék egy epikus klasszikus. Kérlek juttasd el erre a szintre
Körülbelül egy órán keresztül működött, majd lezuhant, és minden alkalommal összeomlott, amikor bekapcsoltam. A játék nagyon szórakoztató, amikor működik, ezért a probléma megoldása után 5 csillagra váltok, addig csak 1 csillagra. Nagyon bosszantónak tartom, hogy egy játék, amiért fizettem, nem működik. Próbáltam újratelepíteni, de nem oldotta meg.
Szeretem a Clan Wars-t a számítógépemen, és ez nagyon közel áll hozzá a játékmenetben.
Ez a játék nagyon jó, olyan, mint a férgek forradalma, de útközben megérte a pénzt, amit elköltöttem. A worms 3-ban is vannak új fegyverek és tárgyak, és a térképek másképp néznek ki, valamint egy extra térkép és egy kampány, és játszhatok a sajátommal. barátok Imádom ezt a játékot, a grafika a legjobb és a kezelőszervek könnyen megtanulhatók. Szeretem a kártyákat is, amelyeket szeretek gyűjteni és használni, szórakoztatóvá teszik a játékot.
Worms 3 Spillehall sab
A játék jó, szórakoztató. De az elmúlt hetekben nem tudok bejelentkezni a szerverre, csak a "kapcsolatfelvétel a szerverrel" ablak a képernyőn...
Worms 3 Spillehall sab
Nem tetszik.. Törlés!!!!!
Nem működik, az alkalmazást régóta nem frissítették, nem működik.
Úgy tűnik, hogy a mérkőzések sérültek, és elveszíti az összes játékát. Ha működik, nagyszerű klasszikus férgek szórakozás.
A többjátékos élmény a legrosszabb. Nem játszol valós időben. Nem látja valós időben az ellenfelet. Próbáld ki a warlingokat.
A kezelőszervek az egész üzletben megtalálhatók, a kamera beállítás ki van kapcsolva. Bosszantó lenne, ha ingyenes lenne
Nem tudom mi a baj, de a kampány szó szerint játszhatatlan számomra. Amint a küldetés elindul, az első kanyar előtt azt mondja, hogy már vesztettem.
A játék szórakoztató. visszahozta a régi férgek érzését. A single player egy kicsit alacsony és hiányos, és a több játékosnak óriási problémái vannak. A játékok 75%-át nem tudom befejezni, mert azt írja, hogy sérültek az adatok. Még csak néhány játékot sikerült befejeznem, és úgy tűnik, hogy a játék időpocsékolás volt.
Minden alkalommal, amikor megnyomom a tűzfegyvert, ugrásnak tűnik. Kérjük, javítsa ki.
Jó móka volt néhány napig, amíg befejeztem az egész kampányt, ami valószínűleg a játék legjobb része, és túl rövid szintek egy olyan játékhoz, amiért fizettem. Azt tapasztaltam, hogy az ellenséges férgek "túl szerencsések" voltak a lövéseikkel és gránátdobások bizonyos szinteken, sőt voltak idők, amikor az ellenséges féreg nem mozdult hibaként, és nem csinált semmit. Az online játék egyáltalán nem olyan, mint amire számítottam, nulla érdeklődésem a többi itt található értékeléshez hasonló panaszok miatt. Csodálatos egy játék, amivel felnőttem.
Szemét. Folyamatosan összeomlik telefonon és táblagépen egyaránt. Nem is nyílik ki.
Nagyon örülnék ennek a játéknak, ha látnám, hogy a másik ember megteszi a lépését, és nem kellene minden körben kilépnie a játékból! Plleeeaasse van ehhez játékmód? Ha nem, könnyű lenne megvalósítani egyet? Az általam keresett kifejezés az „aszinkron” ellentéte? PS. ha ez nem lehetséges, visszatérítést kérek, mivel úgy gondoltam, hogy az ugyanaz lesz, mint az összes többi worms játék. Remélem tudtok segíteni bármelyik megoldásban. Kösz. Üdvözlettel, Alexander.
Ez a játék évek óta a kedvencem, nagyon szeretem
Rendben van, de kicsit unalmas egy Worms-élményhez képest. A kampány unalmas, és már senki sem játszik online.
A zökkenőmentes játék, akár kicsi is, úgy tűnik, rengeteg feldolgozási energiát fogyaszt.
Beszorult egy összeomlási hurokba! A játék elég jól működött, bár néhány vezérlő egy kicsit késve, amíg körülbelül 7 szintet nem értem el. A játék most beragadt egy betöltési hurokba. Szégyen, amiért fizettek, és szeress egy kis férgeket!
A Worms franchise fizetős játékainál az állandó mentési játékkorrupció teljesen tönkreteszi a többjátékos módot. Hetente többször előfordul, és egyáltalán nem elfogadható.
A játék folyamatosan akadozik, és nem engedi megnyitni. Nem találom a megoldást a problémámra, és úgy tűnik, mintha a készítőt nem érdekli az emberek, akiknek problémái vannak a játék betöltésével.
nem kap értesítést, ha az ellenség sorra került. állandóan ellenőriznem kell magam, ami nagyon bosszantó. az engedélyek és értesítések nem engedélyezettek.
Worms 3 Spillehall sab
Szórakoztató és ostoba, klasszikus féregjátéka, és meglehetősen jól illeszkedik a mobil képernyőjén lévő vezérlőkhöz. Határozottan előnyös a nagy képernyő.