Post by sunsuludewdpost on Mar 13, 2022 6:45:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mary’s Promotion- Wonderful Word Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mary’s Promotion- Wonderful Word Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код збільшити все ▞▞▞
▞▞▞ Mary’s Promotion- Wonderful Word Game 2022 version ▞▞▞
Будь ласка. Змініть додавання. Це не найпопулярніша гра в слова. Додавання не відповідають ігровому процесу. БУДЬ ЛАСКА. Змінити. . Додає. Привіт, розробники. Я бачив і ту, де ти грала офісним працівником на ім’я Емілі, і де була зима, і тобі треба було вгадувати слова, щоб отримати одяг. Жоден з них не відповідає ігровому процесу. Ще одна річ, арена надто високого рівня. Ви повинні бути на рівні 350, щоб навіть почати його.
Цікаво
Mary’s Promotion- Wonderful Word Game Kata met
Я намагався завантажити цю гру десяток разів, і вона не завантажується. У мене немає проблем із завантаженням інших ігор, але цієї не буде. полагодьте це
Мені справді потрібно сказати вам, що це не впускало мене в гру. Не завантажуйте. Ви просто витратите свій час. Крім того, коли я завантажив це раніше, це ніколи не було схоже на рекламу, яку я бачив.
занадто багато реклами
продовжує закриватися
Mary’s Promotion- Wonderful Word Game Словесни cgnb
абсолютно геніально.😀
Mary’s Promotion- Wonderful Word Game სიტყვების xqoe
Я бачив рекламу цієї гри, мушу сказати, що я розчарований, нічого схожого на рекламу.
Я вважаю, що це досить хороша гра. Вона також важка
Все добре
bagus untuk isi waktu luang, але я не отримав бонусну монету після підключення до Facebook..!
люблю це
слова дуже легкі
Я граю досить часто. Мені це подобається. Це виклик.
ви запитали мене, чи оцінити це. Жахливе в одній грі, оскільки вискочив 20 разів, щоб купити монети. Може навіть вийти з гри. Інші текстові програми набагато краще, я знаю, що вони безкоштовні, але насправді реклама нав’язлива, немає безкоштовних монет для перегляду відео тощо.
ця гра крута! це може стати дуже корисним для навчання написанню.
Грав приблизно 30 секунд, нічого схожого на рекламу. Як і будь-яка інша гра слів.
весела гра
це корисно для мозку, але здається, що це створено для маленьких дітей
Просто тому, що я повинен заплатити, щоб отримати бонус за свої додаткові слова. Це так нерозумно.
Гра постійно зависає і не дає винагороду після перегляду відео, а також не показуватиме відео
Весела гра і дуже легко грати!
ця гра не схожа на те, що ви додаєте. вам потрібно змінити свою промо. це не поєднується з грою.
Не можу написати відгук. Треба повернутися до цієї чудової гри.
Нічого схожого на рекламу. Я не закінчив грати навіть на першому рівні. Це просто ще одна гра «Знайди слова». Дуже розчаровує.
Виглядає добре, але не те, що було показано в рекламі на YouTube. Дуже розчарований. Якщо ви прийшли сюди заради нудної гри в слова, а не для веселого симулятора симуляторів, тоді ця гра саме для вас. Якщо ні, не турбуйтеся даремно витрачати на це пам’ять.
Реклама гри оманлива. Ви не отримаєте того, що показує реклама, ви отримаєте.
Ця гра зовсім не схожа на те, що було рекламовано в оголошенні. Неправдива реклама - це просто заплутана. На вас можуть подати в суд, знаєте?! Крім того, він відстає між КОЖНИМ рівнем!
Це зовсім не схоже на рекламу. Я б запропонував гру зі словами для кращої версії цієї гри
Було б набагато краще, якби фактичні слова, які можна скласти з буквами, підрахованими, а не неправильними. так багато слів, які можна створити, і замість того, щоб дозволити їм бути бонусними словами, вони вважаються неправильними... виправте це, і я дам кращу оцінку
чудова гра для гри та загострення розуму.
Розчарування... слова не приймають, а потім роблять. Спробуйте кілька слів 2 або 3 рази, думаючи, що це, мабуть, неправильне. Тоді це бере на себе кричуще слово. Виправити це!!!
я думаю, що це дуже добре, і все, але я хочу почати з 10000 монет принаймні але.......
це не що інше, як реклама, вона просто погана, і грати в неї зовсім не весело, це ВІДУСНО!!!!!
Я завантажив це, щоб відповісти топ Мартін Без. Закрий рота, ти надмірно чутлива дитина. Жодного разу не хвилює твої жалюгідні маленькі почуття. Мультфільм смішний.
Просто викликає звикання та стимулює
весело
Ух, це нормально
Наразі ця гра потребує допомоги. Словник досить обмежений і просто мав рівень, на якому двічі було одне й те саме слово, але потрібно було використати 200 монет, щоб закінчити слово вдруге (за допомогою кнопки підказки 4 рази). Також багато реклами.
Після проходження рівня 171 я прийшов до висновку, що це не для всіх, особливо якщо в ньому є слово C, що далі, f bomb? Я маю на увазі, навіщо вводити таке формулювання, я маю на увазі, що діти грають у цю гру!
НЕНАВИДЖУ ЦЕ
Я завантажив гру, думаючи, що отримаю фактичну гру, яка рекламується та зображена на завантажених вами зображеннях. Це було велике розчарування, тому що гра була б набагато кращою, якби вона була насправді такою, як її рекламували. Однак я люблю ігри в слова, і я думаю, що ваша концепція в порядку, але я хотів би мати гру з рекламою.
Це добре, але іноді я не можу зрозуміти дані натяки
гаразд.
Я наполегливо пропоную вам/розробникам подивитися на рекламу, яка представляє гру, а потім пограти в гру, щоб порівняти (і особисто зрозуміти мої почуття), замість того, щоб давати мені загальну відповідь на мій чесний і справжній огляд. Я просто хочу ту саму гру, яка була рекламована, оскільки саме це спонукало мене завантажити гру, не розуміючи, що мене вводять в оману. Я думаю, що це була б моя пропозиція, як покращити гру, оскільки ви запитали.
Миші
дуже захоплююче
Sky Combat: War Planes Online Veiksmas xrch
По-перше, я ніколи не міг би дати п’ятизірковий огляд грі, яка змушує вас дивитися рекламу між рівнями. Не відбувається. По-друге, ці люди просто вирізали половину словника перед створенням цієї гри?! Милостиня — це слово. Pew — це слово. Таких прикладів декілька. Тоді є слова, які є словами для цієї гри. Кляп тут не слово, а орк? Не має сенсу. Інакше весело, їм просто потрібно розширити словник.
весело, але важко
Справжній виклик, але при цьому дуже весело. Безумовно радий, що спробував!