Post by sunsuludewdpost on Mar 13, 2022 6:55:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Cultures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Cultures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daugiau aukso ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Cultures 2022 version ▞▞▞
LĖTAI GREITAI! Žaidimas turi puikią grafiką ir garsą, tačiau jis tampa labai lėtas labai greitai... Kūrėjai turėtų klausytis šių atsiliepimų, o ne tiesiog pasakyti, kad žaidimas ne mums. Aš gaunu Z kartos vibracijas lol
Žaidimas geras, bet manau, kad nėra jokios priežasties būti aljanse, išskyrus savaitinį iššūkį. Manau, kad aljanso dalis galėtų būti patobulinta, pavyzdžiui, padėti paspartinti tyrimus arba iki pataisymo, jei aljanso narys aplankytų jūsų miestą mainais už atlygį ir pan.
Buvo smagu, kol nepatekau į Graikiją. Dabar, atrodo, net negaliu užbaigti užduočių. Mano kariuomenė negali įveikti kitos provincijos be atnaujinimo, ko negaliu padaryti iki Graikijos, o to negaliu padaryti tol, kol neįveiksiu kitos provincijos. Negali turėti reikiamo ūkių kiekio, nes tik įveikus provinciją tau suteikiama daugiau erdvės, kuri sukasi atgal, negali įvykti nejudant į priekį. Nuostolingai.
Tai įdomus žaidimas, tačiau nuolatos reikia atsisiųsti naujus naujinimus vargina. Nutraukite atnaujinimus kas du mėnesius. Arba duokite žaidėjui pasirinkimą, jei jis nori atnaujinimo. Tai juokinga, kai reikia nuolat atsisiųsti naują kodą.
Prašau, leiskite mums parduoti žiemos renginių turgaus pastatą, jei nepasiekėte jo aukšto lygio, jis nenaudingas ir užima daug vietos
Tai pokštas, nesąžiningas ir tikrai sužlugdė žaidimą, nes laimėjus mūšį reikia žaisti dar kartą, kai reikia sumokėti brangakmenius, na, aš neturiu brangakmenių, o surinkti užtrunka iki trijų lūpų, tada vieną kartą sumokėjus brangakmenius reikia rinkti dar kartą, kad įveiktum mūšį, tikrai šlykštūs ir godūs kraujimai😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Įdomus žaidimas, bet jūs negalite išeiti iš pradinio etapo, jei neįsigisite...
Magica.io - Battle Royale Akčné xhs
Žaidimas labai sugenda.
nors aš patyriau žaidimo klaidą, tačiau kūrėjas atsakė į mano skundą ir klaida buvo ištaisyta per kelias valandas. tai gera paslauga.
Geriau negu Age of Empires 💪
Kol kas smagu. Tik įpusėjus bronzai. Tačiau perkant programoje kainos yra beprotiškos.
Tai įdomus ir padorus žaidimas, tačiau prekyba trukdo. Tiesiog per daug kartų patiriate, kad negaunate to, už ką iškeitėte. Labai nemalonu ir erzina, kad turite viską šlifuoti! 😡
Labai geras žaidimas ir labai smagus, kad jus labai džiugina, kai pasieksite amžių, išbandykite šį žaidimą RISE OF CULTURES ŽAISKITE NEMOKAMAI LABAI SMAGIAI
Puiki grafika. Geras žaidimo būdas. Kai kurios užduotys yra velniškai nuobodžios, pagalvok apie tai...
Rise of Cultures Strategia ked
Man labai patinka žaidimas, bet esu visiškai įstrigęs dėl gedimo, kuris sustabdo žaidimą, kai spusteliu skirtuką Misijos.
Rise of Cultures Strategické rtkz
Kurį laiką žaidžia. Esu teisiškai aklas ir turiu naudoti emuliatorių, kad pamatyčiau žaidimą. Problema ta, kad emuliatoriai nuolat stringa. Galbūt galėtumėte bendradarbiauti su „Microsoft“, kad gautumėte jį „Microsoft“ parduotuvėje, arba „Bluestacks“, kad gautumėte jį „Bluestacks x“, kad jis veiktų sklandžiau? Man tai patiktų!
Sveiki, vaikinai, kažkas negerai atnaujinant į naujausią versiją. manau ne tik aš. lauks, kol tai pataisysi. ten komentaras sako "tempo žaidimas lėtai" ir tai teisinga. ir tai labiau panašu į linijinius žaidimus tbh, pavyzdžiui, mes negalime kontroliuoti savo miesto augimo būdų. per visus savo šaunius žaidimus. tikiuosi kuo greičiau sutvarkyti. Ačiū
Jūs galite turėti tik tiek vienetų, o progresas trunka amžinai. Mokslo taškai yra nenaudingi, kai žaidimas net nesuteikia pakankamai išteklių ir darbuotojų.
Reikia daugiau pasirinkimų skirtingoms kultūroms tuo pačiu metu, pavyzdžiui, actekų civilizacijai ar vikingų civilizacijai, kuri būtų šauni!
Šis žaidimas yra geriausias savo žanre, tik trumpas, kad būtų tobulas ir vienas dalykas, kurį norėčiau pakeisti, yra tai, kad Kiniją pakeisčiau Japonija, daug įdomesne istorija ir kultūra IMHO
Geras žaidimas. Atsipalaidavęs, nedidelis spaudimas. Įvertinta 4 žvaigždutėmis, nes visada yra vietos tobulėjimui!!!
Kol kas neblogai. Labai panašus į FoE, bet man patinka šis žaidimas. Pradėjau tik šiandien, todėl dar neturėjau galimybės pastebėti tų trikdžių.
2-oji apžvalga nuo pirmosios dingo, nes „Google“ yra nesąžininga. Niekada neužtenka vietos statyti. Turite nusipirkti brangakmenių, kad gautumėte daugiau vietos. Mokėti žaisti. Žaidimas nuobodus ir beprasmis. Pašalinta!
Visai geras žaidimas, žaidžiau kurį laiką, yra tik pora susierzinimų. Brangakmenių įgyjimas yra per lėtas, o pakuotės yra per brangios, palyginti su brangakmeniais naudojamų daiktų skaičiui. Įvykiai nutinka ne taip dažnai (ypač kai turite laiko jautrių užduočių, kurioms reikia tam tikro skaičiaus. Keista užduotis, kurią gaunate dviejų etapų mūšiuose, yra visiškai nelaimėjama. Karių, kurių nenaudojote pirmajame etape, negalite panaudoti antrasis, taigi jūs susiduriate su naujais kariais su išsekusiais.Juokinga.
Iš esmės linijinis, groja jau kurį laiką ir išvis dar neatsidaro. Kiekvienas jūsų gautas uždavinys yra tik „tyrinėti kitą technologiją“ arba „užkariauti kitą žemę“, kurią vis tiek turite padaryti. Tikriausiai tai baigsiu per kelias valandas, labai švelnus ir nuspėjamas. Suteikė jam papildomą žvaigždutę, nes tai žingsnis teisinga kryptimi, FOE yra dar blogesnis palyginimas lol
Ryšio problemos pagerėjo, bet vis dar egzistuoja. Laukiant problema bus išspręsta, bet nespustelėkite laukti... Nebent tai taip pat išspręsta. Išskyrus tai, tai yra žemo lygio, be streso žaidimas.
Rise of Cultures কৌশল yjna
Gerai, mano ankstesnė apžvalga buvo pašalinta... ir aš nežinau kodėl, kaip sakiau prieš žaidžiant Elvenar, ir šis žaidimas yra lengvas, palyginti su tuo, kuris, žinoma, man patinka, ir aš tikiuosi, kad nebus pvp režimo ateitis, bet, žinoma, man patinka kažkas konkurencingo, pavyzdžiui, turnyrai.. ty inno už šį brangakmenį... 5 žvaigždutės šiuo metu
Neblogai mobiliesiems žaidimams.Dizainas yra paprastas ir pakankamai lengvas, kad vaikas jį suprastų. Iki šiol man niekas neužpultų mano kaimo ir visų nužudytų, todėl sveikinu, kad nepadarėte tokio žaidimo. Mano vienintelė problema yra ta, kad negaliu paslėpti pastatų. Tai tarsi verčia mane plėstis perkant daugiau žemės, kainuojančių brangakmenių, o tai man nepatinka, todėl 4 žvaigždutės.
Negaliu rasti tam tikro aljanso, kurį sukūrė mano draugai. Net jei įvedu tikslų pavadinimą, aljansas nerodomas.
Oho!!! Geriausias žaidimas, kurį kada nors žaidžiau!! Šio žaidimo muzika labai ramina. Tačiau vienintelė problema yra ta, kad jis naudoja daugiau vietos mano skirtuke.
Šis žaidimas yra šaunus, bet nuo tada, kai jį atsisiunčiau prieš 3 mėnesius, jame nuolat kyla klaidų. Kūrėjai nekompensuoja jokio laiko praradimo, kai žaidimas tampa nebeįmanomas.Kalbėjausi su keliais, kurie žaidė ilgiau nei aš, ir jie sako, kad klaidos yra tipiškos ir dažnos.
Tai buvo žaidimo diena. Kol kas tai iš esmės linijinės eigos tuščiosios eigos žaidimas. Mūšio arena nėra daug strategija ar veiksmas. Tačiau menas yra gražesnis nei daugybė nenaudojamų žaidimų
Duosiu 4 žvaigždutes (kol kas)... Žaidimas smagus, linksmas ir pan. Nėra skelbimų (žaidžiu dvi dienas)
Atnaujinimas - sausio 24 d.. sustojo ant 15% nepasiekia toliau... ar tai universalu??? Kas vyksta Dev?
Lobių paieška: žaisk 3 min., palaukite 30, kol papildys arklį, žaiskite 3 min., palaukite 30... Tikrai? Taip erzina, kad man patiko, kad žaisti galima nemokamai ir galima progresuoti afk. Tačiau po bronzos amžiaus esu priverstas kovoti ir vėl ir vėl laukti pasipildančių karių. Tai nuobodu, pasikartoja ir nėra šaunu. Tai ne pažanga ar valdymas, o tik pasikartojantis ūkininkavimas
Po velnių, tai galėtų būti nuostabus žaidimas, jei būtų pvp sistema. Visa veikla yra tik pve, nėra tikslo turėti gildiją.